Лайм

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Жодних добавок і підсилювачів смаку!

Всі ми знаємо, як зручно купити ковбасу в магазині, але набагато краще і корисніше зробити її вдома. Тим більше, що для цього не потрібно докладати дуже багато зусиль - її готувати дуже легко. Домашня ковбаса – це завжди смачно, корисно та без жодних добавок!

Рецептом приготування домашньої курячої ковбаси поділився відомий шеф-кухар і блогер Ектор Хіменес-Браво у своєму Instagram.

Читайте також: Картопляні кульки з сиром - рецепт оригінальної страви від Ектора.

Домашня ковбаса за цим рецептом має приємний вершковий смак і пікантну скоринку завдяки копченій паприці.

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 500 г;
  • Курячий фарш — 500 г;
  • Сіль — 1 ч.л;
  • Перець чорний мелений — ½ ч.л;
  • Часник сухий — 1 ч.л;
  • Вершки — 100 мл;
  • Копчена паприка — 1 ч.л.

Читайте також: Його обожнюють за пікантний смак і аромат: як приготувати смачний гратен з картоплі і сиру.

Як приготувати домашню курячу ковбасу

1. Змішати подрібнене філе, фарш, сіль, перець, часник і вершки.

2. М’ясну масу замісіть до однорідного стану, накрийте харчовою плівкою і дати постояти.

3. Рукав для запікання розріжте за формою ковбаски і посипте паприкою, викладіть на плівку фарш, розрівняйте і скрутіть в ковбаску.

4. Готову ковбаску скріпіть по краях.

5. На застелене пергаментом деко покладіть ковбаски і запікайте в розігрітій до 180° духовці 40-50 хвилин до готовності.

6. Готову курячу ковбасу залиште постояти у вимкненій духовці ще на 30 хв.

Цікаві новини для вас:

  1. Як приготувати ідеальну картоплю по-селянськи - секрет хрумкої скоринки.
  2. Чебуреки на мінералці з сиром — суперпростий рецепт від Ектора.
  3. Хачапурі на кефірі — суперлегкий рецепт, який завжди вдається.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні

Святковий варіант улюбленої "Шуби" - цей торт-салат стане прикрасою столу

Фудекспертка Світлана Левицька показала, як зробити салат Шуба у формі тортика під буряковим мусом