Лайм

Знамениті лимонні панкейки із газети New York Times - рецепт, який став легендою

Вони зовсім не схожі на знайомі з дитинства млинці

Американські панкейки – це повна протилежність всім відомим з дитинства млинцям. Найбільш популярний цей сніданок у Нью-Йорку, де їх готують у кожному кварталі і подають 24/7. Американські панкейки товсті і схожі на губку, їх щедро поливають шоколадом, кленовим сиропом та посипають жменею лохини.

Про те, як приготувати знамениті американські лимонні панкейки за рецептом з газети New York Times, розповіла фудекспертка Світлана Левицька на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Справжній німецький штолен, якій "дозріває" до Різдва - рецепт, який завжди вдається.

"Це лимонні панкейки з рікотою за рецептом з газети New York Times - дуже ароматні, легкі і ніжні. Обов'язково їх приготуйте", - розповіла блогерка.

Інгредієнти:

  • Цукор - 50 г
  • Цедра 1 лимону
  • Борошно - 100 г
  • Сіль - 3/4 ч.л
  • Розпушувач - 1.5 ч.л
  • Ваніль чи ванільний цукор
  • Яйця - 3 шт
  • Рікота або крем-сир - 170 г
  • Молоко - 60 мл
  • Розтоплене масло - 25 г

"Всі продукти краще брати кімнатної температури, тоді розпушувач краще спрацює", - порадила експертка.

Читайте також: Чізкейк Сан Себастьян - рецепт того самого спаленого десерту з Іспанії.

Як приготувати знамениті лимонні панкейки

1. Цедру лимона натираємо у ємність до цукру і перетираємо її руками, щоб вона вивільнила свій аромат.

2. Додаємо яйця, сир рікоту, розтоплене вершкове масло і молоко, все ретельно перемішуємо.

3. Додаємо борошно з розпушувачем і сіллю.

4. Вимішуємо тісто і даємо йому постояти 15-20 хвилин.

5. Випікаємо панкейки на розігрітій і змащеній вершковим маслом сковороді.

6. До готових панкейків можна додати конфі з ягід, мед, шоколад чи будь-який джем.

"Сир рікоту можна замінити на будь-який крем-сир, але якщо ви будете брати маскарпоне, додайте трохи більше борошна, бо він жирніший", - порадила Світлана.

Цікаві новини для вас:

  1. Грушевий тарт татен - приготуйте французький пиріг по-новому.
  2. Цей смак ніколи не набридне: рецепт шарлотки від мами Лілії Цвіт.
  3. Осінній десерт за 15 хвилин - рецепт простої випічки від Ектора Хіменеса-Браво.

Новини партнерів

Читайте також

Улюблені з дитинства "Каштани": рецепт печива з маминого записника

Фудблогерка Віта Лавренчук показала, як приготувати ніжне печиво Каштани на варених жовтках

Дубайський шоколад можна зробити вдома - модний десерт не за всі гроші світу

Фудблогерка показала рецепт, за яким можна приготувати супермодний дубайський шоколад вдома

Той самий "зелений салат", що підірвав TikTok: рецепт для післясвяткового розвантаження

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати зелений салат Вітамінна бомба