Лайм

Олена Зеленська вигуляла в Канаді стильний образ від українських дизайнерів

Фоловери не пропускають жодного нового образу першої леді

Перша леді України Олена Зеленська викликала чергову хвилю гордості в соцмережах. Там бурхливо обговорюють її зовнішній вигляд під час офіційного візиту до Канади.

Для однієї з зустрічей з представниками країни дружина гаранта обрала темно-синій асиметричний костюм з гудзиками від українського бренду Dafna May, який складався з топа з короткими рукавами та спідниці-міді.

Стильний образ перша леді доповнила золотими сережками-підвісками і ніжним макіяжем. Впевнений та ефектний лук Зеленської одразу ж викликав шквал компліментів у соцмережах.

"Пишаюся нашою першою леді, красуня", "Не можу перестати захоплюватися нею, її зовнішністю і стилем", "Така впевнена, ефектна. Краса", "Ось вона - справжня перша леді, яку можна ставити в приклад", "Олено, жінки України пишаються вами", - вказали в коментарях.

Менш ніж за добу знімки дружини президента України зібрали понад 130 тис. лайків. Примітно, що фоловери не пропускають жодного нового образу першої леді. На сьогоднішній день на її нову сторінку в соцмережі підписані вже більше 900 тис. користувачів.

  • Раніше в мережі активно обговорювалося гардероб Олени Зеленської на червоній доріжці аеропорту Канади. Якщо точніше - її босоніжки. Першу леді засудили за грубе порушення етикету . Однак, судячи з усього, з висновками поспішили. Безпосередньо для зустрічі з важливими особами дружина гаранта обрала кардинально інший образ.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях