Лайм

Трамп раптом заявив про смерть Шварценеггера: відповідь "сталевого Арні" йому не сподобається

У мережі висміяли чергову дурість політика

Президент США Дональд Трамп вміє дивувати світ своїми витівками і заявами. Так, в ході саміту про соціальні мережі в Білому Домі гарант заявив, що актор Арнольд Шварценеггер помер, хоча насправді зірка "Термінатора" навіть не скаржиться на здоров'я.

Трампа одразу ж почали цитувати в Twitter, яким активно користується і Шварценеггер. Трохи поміркувавши, "сталевий Арні" знайшов, що відповісти гаранту. І ця відповідь йому навряд чи йому сподобається.

"Арнольд Шварцнеггер... Знаєте що? Він помер. Я сам бачив", - процитував Трампа кореспондент Yahoo News Хантер Уокер, який і сам здивувався фразі президента.

Про те, що він перебуває в повному здоров'ї, повідомити гаранта вирішив і сам Шварценеггер: "Я все ще тут. Хочеш, порівняємо податкові декларації, Трамп?" - написав у своєму профілі актор.

Пост Шварценеггера зібрав тисячі лайків, в коментарях фоловери актора висміяли чергову дурість президента США і з нетерпінням чекають його відповіді на питання про декларації.

  • Раніше актор Арнольд Шварценеггер, вперше прокоментував напад на нього в Південній Африці. "Залізний Арні" розповів, чому не стане судитися з кривдником.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях