Лайм

Голлівудська зірка показала себе без волосся: акторка бореться зі страшною хворобою

Сельма Блер закінчила курс лікування

Голлівудська акторка, зірка фільмів "Жорстокі ігри" і "Хеллбой" Сельма Блер, яка бореться з розсіяним склерозом, пройшла складний курс лікування, через який втратила волосся на голові.

На своїй сторінці в Instagram 47-річна знаменитість опублікувала фото з лікарняної палати, на якому зображена з велосипедом для ходьби. Актриса зізналася, що після виписки з лікарні у неї буде сильно ослаблений імунітет, але вона все одно дуже щаслива, що повертається додому.

"Сьогодні знаменний день. Мене виписують з лікарні, де я була під неймовірною опікою медсестер, персоналу і лікаря, який вірить в моє зцілення точно так же, як в нього вірю я. Наступні три місяці у мене буде сильно ослаблений імунітет. Так що, будь ласка, ніяких поцілунків. Я дякую вам за підтримку і любов. Тепер я бачу все набагато ясніше і поділюся своєю історією, як буду готова. Але на даний момент я проходжу етап відновлення", - написала Сельма.

Протягом 15 років Блер мала проблеми з координацією, порушення уваги, головні болі і фізичні нездужання. І тільки в минулому році лікарі змогли поставити їй діагноз - розсіяний склероз. З тих пір актриса регулярно проходить серію процедур.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях