Лайм

Вікторію Бекхем повернуть в Spice Girls заради ювілею легендарного фестивалю

На честь 50-річчя фестивалю Гластонбері Spice Girls можуть повернутися в повному складі

Учасниця Spice Girls Мел Бі (Мелані Браун) в інтерв'ю виданню Mail Online повідомила, що на честь 50-річчя британського фестивалю Гластонбері планує зібрати групу в повному складі. Вікторія Бекхем проігнорувала возз'єднання Spice Girls в 2018 році, але також може опинитися на сцені.

"Вікторія - це Вікторія. Вона не хотіла повертатися. Але я подбаю про те, щоб наступного року, на честь 50-річчя Гластонбері, нас було більше. Зараз я переконую Вікторію погодитися, і у мене все вийде ", - пообіцяла 44-річна виконавиця.

Також Мел Бі розповіла про складні стосунки з іншою учасницею групи, рудою Джері Холлівелл. Сварка дівчат ще в 90-х стала шоком для фанатів.

«Джері і я зараз маємо хороші стосунки. Останнього вечора на [стадіоні] "Уемблі" Джері зробила дещо, що значило для мене більше, аніж для інших дівчат. Вона вибачилася за те, що пішла з групи в 1998 році, - розговорилася співачка. - Ми були такі близькі, а потім вона просто пішла, не пояснюючи, чому. Вона жодного разу не говорила "прости", аж до виступу, який відбувся кілька тижнів тому. Сказавши це, вона міцно мене обняла, і у нас обох були сльози на очах. Тому що в глибині душі ми знали, що сказати це потрібно було давно".

Нагадаємо, що популярна в 90-х група Spice Girls возз'єдналася в кінці літа 2018 року, а в 2019-м Емма Бантон, Джері Холлівелл, Мелані Браун і Мелані Чісхолм (Мел Сі) оголосили про гастролі. Велике турне The Spice World - 2019 Tour включало 13 концертів, останній з яких відбувся 15 червня на лондонському стадіоні "Уемблі". Вікторія Бекхем відмовилася приєднатися до групи "через зобов'язання, що стосуються модного бізнесу".

  • Раніше Мелані Браун приголомшила публіку заявами про інтимний зв'язок з Джері Холлівелл. За словами Мел Бі, секс у них трапився по дружбі, і всього один раз.
  • Косметолог Вікторії Бекхем поділився секретами її краси і молодості. Бекхем робить маску для обличчя на основі чорної ікри, ін'єкції стовбурових клітин і інші дорогі процедури.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях