Лайм

Не склалося з ДіКапріо: американська актриса розповіла про невдалий роман

34-річна зірка реаліті-шоу шкодує про те, що відкинула пропозицію Леонардо ДіКапріо

Актриса американського реаліті-шоу "The Hills: New Beginnings" Уїтні Порт в своєму подкасті розповіла, як майже зійшлася з найвідомішим голлівудським холостяком Леонардо ДіКапріо. Але нерви не дали їй продовжити стосунки.

За словами 34-річної Порт, вона познайомилася з ДіКапріо в нічному клубі в Нью-Йорку 10 років тому. Актор нібито запросив її приєднатися до нього в сусідньому розважальному закладі. Вони обмінялися телефонними номерами і підтримували зв'язок протягом шести місяців, перш ніж знову зустрілися в Лос-Анджелесі, де він, імовірно, запросив її до себе в гості.

"Він запросив мене до себе, і я сказала: "Ні". Занадто нервувала. У мене ніколи не було інтрижок на одну ніч, і я не хотіла залишатися з ним наодинці, - цитує Порт видання Page Six. - Я дуже нервувала, щоб зробити це, а потім втратила свій шанс, і це дійсно змушує мене жалкувати".

У 2015 році Порт вийшла заміж за продюсера Тіма Розенман, а в 2017-му народила сина. Сам Леонардо ДіКапріо в даний час зустрічається з 22-річною моделлю Камілою Морроне.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях