Лайм

Режисер "Бетмена" і "Карткового будинку" похвалився, що мав 20 тисяч статевих партнерів

79-річний Джоел Шумахер не соромиться згадувати про бурхливу молодість

79-річний американський режисер Джоел Шумахер, який зняв "Бетмен назавжди", "Бетмен і Робін", "Привид опери" і кілька епізодів серіалу "Картковий будинок", дав велике інтерв'ю журналу Vulture. У ньому він розповів про найскандальніші епізоди свого минулого, включаючи вживання наркотиків і розбещеність.

На питання про те, чи знає він кількість своїх статевих партнерів, Шумахер відповів: "Їх було тисячі, але це не щось незвичайне".

"Ви маєте на увазі дві або три тисячі?" - уточнив журналіст, на що режисер відповів: "Десять чи двадцять".

Шумахер - відкритий гей, і розповідає про свою бурхливу молодість без зайвої скромності.

"Зараз багато геїв одружуються, всиновлюють або народжують дітей, - каже режисер. - Такого не було, коли я був молодим. Якби ви зайшли в гей-бар, в якому було 200 чоловік, і сказали: "Добре, хто хоче мати маленький будиночок з білим парканом, собаку, і дитину, підніміть руки", замість: "Хто хоче, щоб його вклали в ліжко сьогодні ввечері? "Ідея сімейного життя і виховання дітей не була в той час популярною концепцією".

Також Шумахер розповів, що почав пити з дев’яти років, курити з десяти, і на все життя зберіг високу терпимість до алкоголю і наркотиків.

"Але я ніколи не робив цього, коли був на роботі. Якби я втратив роботу через брак таланту, це було б справедливо. Але я не хотів втрачати її, бо пив або вживав наркотики", - зазначив він.

Останнім великим голлівудським релізом Шумахера був фільм 2011 року "Що приховує брехня" з Ніколасом Кейджем і Ніколь Кідман. У 2013 році режисер зняв два епізоди для "Карткового будинку", а в 2015 році зайнявся театральними постановками і продюсерською діяльністю.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Бетмен

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях