Лайм

Важкі наркотики і думки про суїцид: Джастін Бібер розповів про проблеми ранньої слави

Співак, який став популярним в 13 років, ледь витримав натиск слави і грошей

25-річний поп-співак Джастін Бібер розповів про проблеми, з якими зіткнувся, ставши світовою знаменитістю у віці 13 років. У Instagram Бібер опублікував розгорнутий пост, в якому зізнався у вживанні важких наркотиків і суїцидальних думках.

Джастін Бібер став популярним в 2008 році, коли музичний менеджер Скутер Браун виявив на YouTube його записи і запропонував співпрацю. Незабаром хлопчик став артистом великого лейблу, і вже у віці 15 років вийшов його перший альбом, пісні з якого потрапили в чарт Billboard Top-100. Але пізніше репутація юної зірки почала псуватися: Джастін кілька разів мав проблеми з законом і ставав героєм скандальних заголовків.

Тепер Бібер визнає, що слава вдарила йому в голову, він прийняв безліч неправильних рішень, але вийти на вірний шлях йому допомогло одруження на моделі Хейлі Болдуін в кінці 2018 року.

"Я був 13-річним хлопчиком з маленького міста, якого прославляли і переконували в любові мільйони людей в усьому світі. Вони робили для мене все, і я навіть не намагався зрозуміти принципи відповідальності. Так, до 18 років у мене не було жодних необхідних для життя навичок, але були мільйони доларів і доступ до всього, чого я хотів, - згадує Бібер. - До 20 років я прийняв всі можливі погані рішення і перетворився в одного з найбільш засуджуваних і ненависних людей в світі".

Співак зізнався, що в 19 років почав вживати досить важкі наркотики і був аб’юзером у всіх своїх стосунках.

"Я був ображеним, неповажним до жінок і злим, - говорить він. - Я віддалився від усіх, хто любив мене, і сховався за оболонкою людини, якою став. Я відчував, що ніколи не зможу змінити це. Мені потрібні були роки, щоб прийти в себе після всіх цих жахливих рішень, виправити порушені стосунки і змінити звички. На щастя, Бог благословив мене незвичайними людьми, які мене люблять".

Також Бібер розповів, що в минулому у нього були думки про самогубство, але сильні люди, які продовжують боротися, допомогли йому їх подолати.

За словами співака, зараз він переживає найкращий період свого життя - шлюб з Хейлі Бібер.

"Ти вчишся терпінню, довірі, відповідальності, доброті, смирінню та іншим речам, які роблять людину хорошою", - зазначив Бібер, закликавши 118 мільйонів своїх фоловерів залишатися добрими і любити людей.

  • У березні Джастін Бібер заявив, що бере паузу в кар'єрі. Співак сказав, що він емоційно знесилений і повинен вирішити серйозні внутрішні проблеми.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях