Лайм

Життя прекрасне: Ештон Катчер відповів на звинувачення Демі Мур у зрадах

41-річний актор стримує негатив заради своєї родини

Галас навколо мемуарів Демі Мур "Навиворіт" ( "Inside Out") не вщухає: у новій книзі голлівудська зірка розкрила найвідвертіші і найбільш скандальні факти своєї біографії. Зокрема, вона звинуватила колишнього чоловіка Ештона Кутчера в зрадах, які передували їх розлученню в 2013 році.

Видання People пише, що 41-річний актор не став прямо відповідати на звинувачення, але опублікував у Твіттері два красномовних повідомлення.

"Я збирався опублікувати по-справжньому уїдливий твіт. А потім подивився на свого сина, дочку, дружину, і видалив його, - написав Кутчер. - Життя прекрасне".

Останню фразу він приписав своєму батькові, робітникові заводу Ларрі Кутчеру зі штату Айова.

У своїх мемуарах 56-річна Демі Мур пише, що "пішла на збочення", щоб відповідати образу жінки, яку хотів бачити поруч із собою її молодий коханий. Зокрема, їй доводилося погоджуватися на секс утрьох

"Для мене він був на першому місці, тому коли він розповів про фантазії привести третю людину в наше ліжко, я не сказала ні. Я хотіла показати йому, якою чудовою і веселою можу бути", - пише Мур.

За словами актриси, подібні стосунки викликали у неї почуття сорому.

"Вони були хорошими людьми, але це все одно було помилкою, - пише Мур про партнерів, з якими вона і Катчер мали сексуальні стосунки. - Мене переповнював сором, і я не могла позбутися відчуття, що все це відбувається з моєї вини".

Мур стверджує, що саме секс утрьох штовхнув Кутчера на фактичні зради.

"Оскільки в наші стосунки була залучена третя сторона, це розмивало межі та деякою мірою виправдовувало те, що він зробив", - пише Мур про поведінку колишнього чоловіка.

З 2015 року Ештон Катчер одружений на актрисі українського походження Мілі Куніс. Разом із нею він виховує двох дітей: 4-річну дочку Уайетт і 2-річного сина Дмітрія.

  • Раніше Демі Мур розповіла шокуючу історію, як її згвалтував літній знайомий її матері
  • Антоніо Бандерас ненароком порівняв свою дівчину з колишньою дружиною Мелані Гріффіт

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях