Лайм

Ніколи не було подібних проблем: Осадча попередила про шахраїв, які використовують її ім'я

Телеведуча закликала не вестися на подібні провокації

Популярна українська телеведуча Катя Осадча розповіла, що інтернет-шахраї використовують її ім'я, щоб обдурити довірливих шанувальників.

Про це знаменитість повідомила на своїй сторінці в Instagram. Щоб її пост прочитали якомога більше фанатів, Осадча опублікувала фото "для привертання уваги", на якому позує з чоловіком Юрієм Горбуновим.

Телеведуча зізналася, що спочатку поставилася до цього несерйозно, але коли її стали розпитувати знайомі, то вирішила зробити публікацію, щоб попередити шанувальників і закликати їх не вестися на подібні провокації.

"В інтернеті розповсюджують моє інтерв'ю, або пряму мову, як рекламу засобу від утворень на ступнях. Як би мені не було дивно все це писати, але я впевнена, це врятує багатьох від шахрайства. Я ніколи не мала подібних проблем і нікому нічого не радила і не раджу. Будь ласка, користуйтеся порадами професійних лікарів, в інтернеті багато шахраїв, які спекулюють іменами відомих людей", - написала Осадча.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

  • Раніше жертвою віртуальних шахраїв став український репер і продюсер Потап. Невідомі від його імені намагалися співпрацювати з молодими артистами і вимагали у них гроші.
  • Світлана Лобода стала жертвою шахрая. Організатор її концертів в Прибалтиці втік, забравши всі гроші.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях