Лайм

Едді Мерфі вибачився за старі жарти, які зробили його знаменитим

58-річний комік шкодує про гомофобні жарти, які так любив на сході кар'єри

У 2019 після довгої перерви комік Едді Мерфі повернувся в кіно, зігравши головну роль у біографічному фільмі "Мене звуть Долемайт". В інтерв'ю The New York Times актор відверто зізнався, що не любить свої старі стендапи, які зробили його відомим. Зокрема, це стосується його знаменитого скетч-шоу "Як є" 1987 року, в якому Мерфі жартує про сексуальні стосунки і використовує слово "fuck" понад 200 разів.


Едді Мерфі в 1987 році

"Ви знаєте, я був молодим хлопцем з розбитим серцем, і поводився як м*дак. Боже мій, це було занадто", - сказав Мерфі, зазначивши, що старі гомофобні жарти змушують його морщитися.

Це не перший раз, коли Мерфі з жалем озирається на свій старий матеріал. Ще в 1996 році він вибачився за скетч-шоу "Нісенітниця", яке включає в себе образливі жарти про СНІД, а також гомофобні жарти, які він розповідав протягом багатьох років в інших виступах.

"Я глибоко шкодую про будь-який біль, який все це викликало, - сказав він у своїй заяві, додавши, що його "дезінформували" про СНІД. - Як і весь інший світ, в 1996 році я отримав більше знань про СНІД, ніж у 1981 році. Я думаю, що було б несправедливо брати слова дезінформованого 21-річного хлопця і приписувати їх обізнаному 35-річному чоловікові. Я знаю, наскільки серйозною є проблема СНІДу в усьому світі. Я знаю, що СНІД не смішний. Зараз 1996 рік, і тепер я став набагато розумнішими".

У новому інтерв'ю Едді Мерфі пообіцяв, що зробить велике повернення в стендап-комедію, і ніколи більше не здасться. При цьому його матеріал буде виходити з іншого джерела натхнення.

"Я не в центрі. Тепер це мої діти, і все обертається навколо них", - сказав 58-річний актор, у якого є 10 дітей від чотирьох різних жінок, включаючи учасницю групи Spice Girls Мелані Браун.


Едді Мерфі з дітьми, 2018 рік

З 21 грудня Мерфі також стане хостом вечірнього шоу "Saturday Night Live", яке відправило його в світ комедії, коли йому було всього 19 років. В інтерв'ю він торкнувся недавнього скандалу з коміком Шейном Гіллісом, якого звільнили з шоу після старих образливих жартів про азіатів.

"Я пройшов через всі ці речі, тому не страшно. Ласкаво просимо в клуб", - сказав він, зазначивши, що все ж вибачився за власні жарти про СНІД.

Нова робота Мерфі "Мене звуть Долемайт" розповідає про коміка 70-х Руді Рея Мура. Після свого дебюту на Міжнародному кінофестивалі в Торонто картина зібрала безліч позитивних відгуків і буде випущена на Netflix 25 жовтня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях