Лайм

Вокаліст Imagine Dragons став татом в четвертий раз: перші фото новонародженого

Ден Рейнольдс став багатодітним батьком

Фронтмен американського рок-гурту Imagine Dragons Ден Рейнольдс став батьком в четвертий раз - його дружина Ейжа Волкман народила сина.

Про радісну подію музикант розповів на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши перші фото малюка. Співак не став приховувати не тільки обличчя новонародженого, але і ім'я. За словами Дена, хлопчика назвали Валентином.

"Сьогодні вранці 1 жовтня народився Валентин Рейнольдс. Ім'я Валентин означає "сильний ", - повідомив музикант.

Рейнольдс також показав фото, як тримає дитину на руках і зворушливий кадр з пологового будинку. "Красива сильна мама і її маленький хлопчик Валентин", - ніжно підписав він знімок, зроблений після пологів.

Нагадаємо, що Ден Рейнольдс і його дружина Ейжа Волкман також виховують трьох дочок - 7-річну Ерроу Ів і дівчаток-двійнят Коко Рей і Джіа Джеймс, які з'явилися на світ в березні 2017 року.

  • Раніше вокаліст Imagine Dragons розповів про важку хворобу, з якою боровся протягом багатьох років. Рейнолдс також опублікував фото "до і після", наочно продемонструвавши зміни, які відбулися з його тілом.
  • Випускниця другого сезону шоу "Супермодель по-українськи" Аріна Любітелева розповіла про стосунки з басистом гурту Imagine Dragons Беном Маккі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях