Лайм

Носила чай Насті Каменських: Леся Никитюк розповіла, ким працювала на зорі своєї кар'єри

Ведуча згадала, з чого починала свій шлях

Перед тим, як стати популярною телеведучою, Леся Нікітюк змінила кілька робіт: була адміністратором на відомому вокальному шоу і розносила чай зіркам.

Про це знаменитість розповіла в програмі "Українські сенсації". "Я працювала в павільйоні, на перших сезонах "Голосу країни" адміністратором. Я носила чай Насті Каменських. Я як зараз пам'ятаю, підходжу, кажу: "Настю, чай, кава?". Вона говорить: "Ой, мась, зроби мені чай". Я приношу їй чай: "Мась, ти що, без молока принесла мені чай?"- поділилася спогадами Леся.

Никитюк також розповіла, що графік роботи тоді був дуже важким - з 10 ранку до 10-11 вечора. Дівчина часто поверталася додому пізно, а на той момент вона жила в "небезпечній місцевості".

"У Києві є такий райончик - ДВРЗ. Там в гуртожитку від заводу "Арсенал" я орендувала свою першу кімнату. - каже Леся. - Місцевість дуже небезпечна, багато малозабезпечених людей, які зловживали алкоголем".

Щоб спокійно повертатися додому дівчина була змушена платити гроші місцевим хлопцям, щоб її не чіпали.

  • Раніше Леся Никитюк зізналася, що не до кінця задоволена своєю зовнішністю. В одному з недавніх інтерв'ю знаменитість чесно розповіла, що хотіла б змінити в собі.
  • Українська телеведуча Леся Никитюк, зірка передачі "Хто зверху", поділилася в соцмережі оголеним фото, на якому показала себе "справжньою".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях