Лайм

Ірина Білик поскаржилася на раптове нездужання перед концертом

Виступ артистки в Одесі міг не відбутися

Українська співачка Ірина Білик перед концертом в Одесі відчула нездужання - загальну слабкість і високу температуру.

Про це виконавиця розповіла на своїй сторінці в Instagram. Артистка зізналася, що вже думала скасовувати виступ, але любов фанатів "зцілила" її.

"Напередодні перед концертом з жахом виявила дику слабкість, а перед виходом на сцену температуру 40. І вже думала все, концерту не бути, але ..... Ніколи не замислювалася, звідки в мені ці сили, що мною рухають, коли незважаючи на всі "але" від здоров'я до інших моментів в житті, я немов злітаю над усіма негараздами і все одно виходжу на сцену. А сьогодні, коли з'явився час подумати про це, я раптом зрозуміла, що ви - це і є моя сила, мій голос, моя невразливість", - звернулася до шанувальників Білик.

Співачка подякувала фанам за те, що вони діляться з нею своєю "невгамовною енергією, зарядом тепла, позитивними емоціями і любов'ю".

Шанувальники в свою чергу побажали співачці якнайшвидшого одужання і закликали берегти себе.

"Ірочка, видужуй швидше! Будь в теплі! Ми хвилюємося", "Організм вам сигналізує про те, що треба більше відпочивати, бережіть себе, ви потрібні нам здоровою, щасливою і енергійною", "Поправляйтесь швидше", - пишуть фани під постом Білик.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Ірина Білик (@bilyk_iryna)

  • Раніше Ірина Білик отримала раптову пропозицію руки і серця від свого колишнього чоловіка, шоумена Дмитра Коляденка. На цей крок танцюрист зважився в ході ювілейної церемонії Miss Blonde Ukraine, де екс-подружжя обидва були ведучими.
  • Пізніше Коляденко пояснив свій романтичний вчинок. Як виявилося, шоумен вже в шостий раз просить Білик вийти за нього заміж.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях