Лайм

Forbes розповів про Instagram-заробіток Регіни Тодоренко - ведуча відповіла на це жартом

За словами ведучої, таке життя вона бачила тільки уві сні

Фінансово-економічний журнал Forbes опублікував список найуспішніших знаменитостей Росії, які заробляють на рекламі в Instagram. Першу трійку рейтингу з доходами від промо у 2019 році склали журналістка Ксенія Собчак ($1,6 млн), українська телеведуча Регіна Тодоренко ($860 тис.) та зірка проекту "Дом-2" Ольга Бузова ($860 тис.).

Незабаром після публікації матеріалу Тодоренко присвятила цій темі жартівливий пост, в якому назвала інформацію "чутками". За словами екс-ведучою проекту "Орел и Решка", таке життя вона бачила тільки уві сні.

"Forbes стверджує, що ця тьолочка, яка на фото, входить в десятку найбільш високооплачуваних блогерів Instagram, - написала Тодоренко під своїм знімком. - На першому місці Ксенія Собчак. На другому місці - я. Ну, що ж, якщо так пишуть, отже, так і є. Відмінна мотивація. Від такої вражаючої інформації я аж згадала, як пришвартовувала свою 30-метрову яхту поруч з яхтою Ксенії Анатоліївни У СВОЄМУ СНІ".

Варто зауважити, що джерело інформації Forbes невідоме. У редакції журналу поки ніяк не відреагували на повідомлення Тодоренко.

Що ж стосується рейтингу, колишня ведуча тревел-шоу не єдина українка, чиї доходи від реклами у соцмережі порахували особливо успішними. 12-е місце в списку також зайняла співачка Віра Брежнєва ($480 тис.).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях