Лайм

Екс-чоловік солістки "НеАнгелів" вперше розповів, чому розпався їх шлюб

Пара прожила в шлюбі 5 років

Слава і Едгар Камінський розлучилися в липні цього року. Про розставання пари ходило багато чуток. Але зараз пластичний хірург вирішив розповісти, що стало причиною розлучення зі співачкою.

Про це він розповів в програмі "Зірковий шлях". За словами лікаря, солістка "НеАнгелів" постійно ревнувала його. "Це одна з основних причин, таких базових", - зізнався Едгар.

"Ніхто тарілками в мене не кидав, але, дивіться, я так скажу вам, у мене дуже складна професія, я оперую людей, і мені потрібно бути максимально сконцентрованим і максимально спокійним. Тобто під час операцій я не повинен думати про те, що зараз буде вдома, або перед операцією мені дзвонять і щось намагаються сказати. Це хірургічна професія, і це потрібно цінувати і розуміти, а певний момент, в житті було багато моментів, коли я розумів, що це важко, наприклад, складності вдома, а потім ще складна операція", - розповів Едгар.

"Неможливо відокремити одне від іншого. Якщо люди живуть один з одним, то має бути довіра, це най-най головне, якщо її немає - не варто жити разом", - додав він.

Конфлікти в родині також виникали через те, що Слава постійно хотіла щось змінити в своїй зовнішності. "Великі форми, наприклад, груди, або якось ніс змінити, або губи", - зізнається Камінський.

Але Едгар був проти пластичних операцій і постійно говорив дружині "ні". "Ми сварилися і могли навіть не знаю, кілька днів, тижнів не спілкуватися на цю тему", - згадує хірург.

В кінці інтерв'ю Едгар зізнався, що вже щасливий в нових стосунках. До речі, не одна і Слава Камінська. "Так, у мене є стосунки. А що робити?", - розповіла недавно співачка.

Едгар і Слава одружилися 16 липня 2014 року, в шлюбі у них народилося двоє дітей - син Леонард і дочка Лаура. 1 липня 2019 го Подільський районний суд Києва ухвалив рішення про розлучення подружжя.

  • Раніше Слава Камінська поділилася з фанатами архівними знімками, на яких вона зображена до того, як зважилася на зміни в зовнішності. Солістка "НеАнгелів" не приховує, що вдавалася до послуг пластичних хірургів.
  • Також читайте на The Lime, яку офіційну заробітну плату отримує Слава Камінська. Ця цифра вас здивує.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях