Лайм

Реп-зірка Карди Бі вирішила здивувати Париж своїми нарядами, але явно перестаралася з креативом (фото)

Очевидно, співачка ну дуже хотіла здивувати публіку. І їй це вдалося

Реп-зірка Карді Бі прилетіла до Парижа, де продемонструвала французам небувалий креатив і прагнення не тільки крокувати в ногу з модою, а й випереджати її. Чи вдалося артистці здивувати аудиторію? О так. Може, не зовсім так, як спочатку планувалося, але про зовнішній вигляд знаменитості говорять ось уже третій день поспіль.

У Парижі виконавиця зі своїм чоловіком, репером Offset'ом, відвідала галерею скульптора Річарда Орлінського. Звичайно, пару супроводжували папараці, і перед їх об'єктивами Карді вирішила з'явитися у справді незабутньому образі. Знімками своїх луків вона поділилася в Instagram.

Фото: instagram.com/iamcardib

Першим став капроновий костюм, обтягуючий тіло співачки, шуба й маска зі стразами, яка повністю приховала її обличчя. У такому вигляді Карди Бі провела зустріч з журналістами та обійшла місцеві визначні пам'ятки.

Фото: instagram.com/iamcardib

Вже на наступний день зіркове подружжя вирушило на виставку робіт Річарда Орлінського, і тоді всім стало ясно, що на першому костюмі креатив знаменитості не вичерпався.

Лук другого дня був закритою чорною сукнею до підлоги, яку доповнили берет і знову маска, яка приховувала обличчя зірки. Головними елементами епатажного вбрання Карді стали дзвінкі ключі.

Фото: instagram.com/iamcardib

Фото: instagram.com/iamcardib

Фото: instagram.com/iamcardib

Фото: instagram.com/iamcardib

Без уваги французів наряди артистки не залишилися, ось тільки справжню оцінку їм дали вже у соцмережі. Фоловери Карді Бі висловили своє нерозуміння і поділилися кумедними припущеннями. Так, наприклад, деякі впевнені, що напередодні приїзду до Парижа реп-зірка невдало сходила до перукаря.

  • Раніше фанів співачки Нікі Мінаж розсмішила її воскова фігура в Музеї мадам Тюссо. Художники хотіли вшанувати успішну артистку, але щось пішло не так.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Cardi B

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях