Лайм

Сім'я в зборі: Ірина Білик показала рідкісні фото з чоловіком та сином

Аслан Ахмадов приїхав до дружини та сина з Москви

Ірина Білик поділилася з шанувальниками своєю радістю - до неї приїхав коханий чоловік, російський стиліст і фотограф Аслан Ахмадов. Подружжя живе в різних країнах, тому приїзд чоловіка для співачки завжди є святом.

Закохані не стали втрачати часу і вирішили провести час всією родиною. На своїй сторінці в Instagram артистка показала, як вони разом з сином Тебрізом сходили на атракціони. "Сьогодні нарешті всі разом і нам добре! Сім'я в зборі! Малюк щасливий!", - написала Білик.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Білик (@bilyk_iryna)

Шанувальники співачки традиційно закидали її лайками та захопленими коментарями. Вони пишуть, що Аслан та Ірина дуже гармонійно виглядають разом, а малюк - справжній красень.

"Яка гарна сім'я", "Як же гармонійно ви виглядаєте", "Ви красива пара", "Які щасливі, приємно вас бачити такими", "Дуже милі", "Такий гарний малюк", - пишуть фани під постом співачки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Білик (@bilyk_iryna)

Нагадаємо, що Ірина Білик та Аслан Ахмадов одружилися в 2015 році. У тому ж році у подружжя народився син Табріз, яку виносила сурогатна матір. У своїх інтерв'ю виконавиця неодноразово зізнавалася, що з чоловіком проводить дуже мало часу. Як відомо, Ірина живе в Києві, а Аслан - в Москві.

  • Раніше Ірина Білик отримала раптову пропозицію руки і серця від свого колишнього чоловіка, шоумена Дмитра Коляденка. На цей крок танцюрист зважився в ході ювілейної церемонії Miss Blonde Ukraine, де екс-подружжя обидва були ведучими.
  • Пізніше Коляденко пояснив свій романтичний вчинок. Як виявилося, шоумен вже в шостий раз просить Білик вийти за нього заміж.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях