Лайм

Сінді Кроуфорд шукає психотерапевта для проблемного сина - схоже, хлопець зв'язався з поганою компанією

У родині супермоделі не все гладко: 20-річний син Преслі Гербер почав поводитися дивно

Сінді Кроу форд та її чоловік Ренді Гербер звернулися до професіоналів, щоб допомогти синові Преслі, який переживає складні часів. Інсайдери, близькі до родини супермоделі, повідомили таблоїду Us Weekly, що батьки турбуються про свого 20-річного сина і шукають допомоги психотерапевтів.

Преслі Гербер з батьками Сінді Кроуфорд і Ренді Гербером Фото: Richard Young / Shutterstock / US MAgazine

Нещодавно Преслі Гербер потрапив в заголовки ЗМІ через нове татуювання на обличчі. Юнак набив на щоці слово "Незрозумілий", чим викликав глузування в соцмережах. Він також опублікував в Instagram відео, на якому стріляє з пістолета. "Невинний маленький я перед усіма жахливими татуюваннями... Ви нічого не знаєте", - написав він.

Фото: @presleygerber в Instagram

Джерело повідомило, що Сінді і Ренді "у нестямі" через ситуацію зі старшим сином: "В минулому його відправляли на реабілітацію. Преслі бовтається з групою людей, які негативно на нього впливають".

Інсайдер додав, що Кроуфорд і Гербер - уважні батьки, які дуже переживають за благополуччя дітей. Нещодавно вони виступили проти відносин їхньої 18-річної дочки Каї зі скандальною зіркою шоу Saturday Night Live Пітом Девідсоном і "закликали її порвати з ним, тому що це заважало її кар'єрі моделі".

  • Раніше Бен Аффлек розповів про алкоголізм і зруйнований шлюбі. Залежність і психічні розлади оточували актора все життя, а головним жалем він називає розлучення з Дженніфер Гарнер.
  • Джастін Бібер боїться, що Біллі Айлиш повторить його помилки, тому зголосився захищати юну зірку. Співак турбується, що рання слава штовхне 18-річну Біллі на шлях саморуйнування.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях