Лайм

Українська модель розповіла про майбутнє весілля з нареченим-французом

А також зізналася, чи переїде вона до Франції

Фіналістка другого сезону "Супермодель по-українськи" на Новому каналі Вікторія Маремуха оголосила про заручини ще в кінці минулого року. Однак під вінець дівчина не поспішає, оскільки хоче насолодитися статусом нареченої.

За словами моделі, її весілля з французом, швидше за все, відбудеться в 2021 році. "Я так довго мріяла стати нареченою, що хочеться походити в цьому статусі довше. А потім вже буду насолоджуватися прекрасними новими статусами "дружина" і "мама", – розповіла Маремуха. – Відповідно, поки що підготовка до весілля не починалася".

Вікторія і Луї

Що стосується переїзду на батьківщину майбутнього чоловіка, то Вікторія каже наступне:

"Луї обожнює Україну, він живе тут уже близько десяти років. Зараз ми плануємо купити більшу квартиру. А переїжджати в іншу країну поки що не збираємося. Але хто його знає, як повернеться життя?".

Віка і Луї познайомилися в Києві, на вечірці спільного друга. На той момент Маремуха переживала хворобливий розрив з хлопцем, тому до нових стосунків була ще не готова. Однак хлопець здаватися не збирався. Через деякий час вони стали спілкуватися в соцмережах і ходити на побачення.

Через три роки стосунків француз зробив коханій пропозицію, на яку Вікторія відповіла згодою. Після цього модель навіть змінила імідж - тепер її можна побачити з модною стрижкою каре і новим кольором волосся.

  • 21-річна модель Маша Гребенюк, переможниця реаліті-шоу "Супермодель по-українськи", зважилася на кардинальні зміни в зовнішності. І якщо раніше ми бачили дівчину блондинкою, зараз її волосся придбало каштановий колір.
  • Учасниця "Топ-моделі по-українськи" розповіла про дивну реакцію на її тіло через численні татуювання. Сьогодні на тілі Маші Шевченко можна нарахувати близько 20 малюнків при цьому деякі вона вважала за краще зробити на обличчі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також