Лайм

Співачка Даффі розкрила моторошні подробиці свого викрадення і згвалтування

35-річна співачка відверто розповіла про пережите жахіття

Валлійська співачка Даффі, що отримала в 2009 році "Греммі" за кращий поп-альбом, розповіла про згвалтування, після якого надовго пропала зі сцени. Раніше в Instagram 35-річна виконавиця зізналася, що кілька років тому її згвалтували і тримали в полоні.

Фото: instagram.com/duffy

"Це був мій день народження, в ресторані мене накачали наркотиками, потім відвезли в іншу країну і давали наркотики протягом 4 тижнів. Я не пам'ятаю, як сідала в літак, - написала Даффі у власному блозі. - Мене привезли в готель, потім повернувся злочинець і згвалтував мене. Я пам'ятаю біль і те, як після намагалася залишатися в свідомості. Я перебувала з ним ще один день, він не стежив за мною, і я думала про те, щоб втекти до сусіднього міста, коли він спав. Але у мене не було грошей, і я боялася, що він викличе поліцію, і, можливо, вони шукатимуть мене як зниклу безвісти. Я не знаю, як у мене вистачило сил витримати ті дні. Я полетіла з ним назад і залишалася спокійною, наскільки це було можливо в такій ситуації. Я знала, що моє життя було в небезпеці, він завуальовано зізнався, що хоче вбити мене. Злочинець накачував мене наркотиками в моєму власному домі протягом чотирьох тижнів, я не знаю, чи гвалтував він мене протягом цього часу".

Після страшної події Даффі побоялася йти в поліцію, єдиним бажанням її було сховатися, тому за 3 роки вона переїжджала 5 разів. Співачка не назвала імені насильника, пояснивши, що цим займається поліція. Також вона зізналася, що абсолютно ніхто з її професійного оточення не знав про згвалтування. Кілька років вона всерйоз думала про те, щоб змінити ім'я, переїхати в іншу країну і стати флористом, щоб залишити минуле позаду.

"Я не мала власної родини, і мені було б боляче думати, що якщо я відкрию свою історію публічно, це завадить моєму майбутньому романтичному життю. Один чоловік сказав мені, що більшість чоловіків пробіжить милю, якщо дізнаються, що мене згвалтували, - пише Даффі . - Мрія про кохання померла, я нарешті зрозуміла, що в цьому немає необхідності".

Співачка зізналася, що довгий час перебувала в депресії і хотіла накласти на себе руки. Згвалтування вона називає живим вбивством, але вважає, що поділившись своїм болем, зможе нарешті рухатися далі.

"Усвідомлення того, що мені боляче, стане тим, що зцілює мене. Я зіткнулася з глибоко негуманним досвідом; тільки людяність може зцілити це", - написала вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки