Лайм

Учасник гурту "Время и Стекло" зробив тест на коронавірус і повідомив результат

Позитив вирішив перестрахуватися

Учасник гуртів "Время и Стекло" і Mozgi Позитив (Олексій Завгородній) зробив тест на наявність у нього коронавірусної інфекції, результат виявився негативним.

Про це музикант розповів у другому випуску проекту 2POPODCAST. Позитив зізнався, що не мав права проводити діагностику, так як у нього не було симптомів. Але оскільки у нього з'явилася можливість перевіритися, співак вирішив перестрахуватися.

"Приїхала дівчинка в екіпіровці додому, - розповідає Позитив. - Міряє пульс і робить перший тест на грип, він робиться на місці. У мене він негативний. Потім вона бере мазки з носа і горла - цей тест робиться добу. Статус - теж негативний" .

Потап в свою чергу розповів про впливового друга, який підхопив коронавірус в Європі: "Він був один з перших хворих. У нього була висока температура, ломота в тілі, як при грипі".

2POPODCAST - новий проект Позитиву і Потапа. У ньому приятелі обговорюють на камеру актуальні теми і події, дивлячись на них через призму шоу-бізнесу.

  • Гурта "Время и Стекло", заснований в 2010-му році, проведе свій прощальний тур. Учасники колективу - Надя Дорофєєва та Позитив - продовжать свої кар'єри вже порізно.
  • Слухайте також на theLime, пісню Потапа "Карантин" - про ностальгію по світу без коронавірусу і про надію, що все скоро закінчиться. Трек був записаний в порожньому залі палацу "Україна".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях