Лайм

Харві Вайнштейн впорався з коронавірусом і вийшов з карантину - але не з в'язниці

Засуджений до 23 років в'язниці продюсер дивом впорався з хворобою

Через три тижні після діагностики коронавірусу Харві Вайнштейн повністю одужав. Таблоїд The Daily Mail повідомив, що засудженого продюсера звільнили з двотижневого карантину після зникнення симптомів хвороби - кашлю та лихоманки.

Фото: Getty Images

Юристи 68-річного секс-злочинця повідомили, що зараз він перебуває під наглядом в медичному відділенні в'язниці Венде, але інформацію про його коронавірус вони не підтверджували і не спростовували.

У нього поганий стан здоров'я, багато супутніх захворювань. Чесно кажучи, я був дуже стурбований. Не можу повірити, що він з цим впорався. Я дійсно думав, що йому кінець, - сказало джерело Daily Mail.

Повідомлялося, що 21 березня Вайнштейну діагностували COVID-19, яким він міг заразитися на острові-в'язниці Райкерс, де тимчасово перебував після винесення вироку за сексуальні злочини.

  • Раніше співачка Пінк розповіла про стан 3-річного сина, який переніс коронавірус. Мама і син заразилися COVID-19 в середині березня.
  • Син Анни Вінтур захворів, допомагаючи хворим на коронавірус. Головний редактор Vogue пишається своїм сином, який повернеться до роботи у відділенні інтенсивної терапії, як тільки сам впорається з хворобою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях