Лайм

Ізоляція по-королівськи: Кейт Міддлтон і принц Вільям показали фото свого заміського будинку

Королівська родина проводить карантин на свіжому повітрі далеко від Лондона

Кейт Міддлтон і принц Вільям показали відокремлений особняк, в якому ізолювались на час епідемії коронавірусу. У ньому сім'я відсвяткувала католицький Великдень, привітавши фоловерів в Instagram фотографією залитої сонцем галявини з нарцисами, на тлі якої видніється затишний будинок 18 століття.

"Бажаємо всім вам щасливої і безпечної Пасхи. Залишайтеся вдома і рятуйте життя", - підписала знімок королівська пара.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kensington Palace (@kensingtonroyal)

З огляду на жорсткі заходи щодо запобігання поширенню коронавирусу, цього року Кейт, Вільям та інші члени королівської родини не приєдналися до королеви Єлизавети для щорічного походу на великодні церковні служби. Разом з трьома дітьми, 6-річним Джорджем, 4-річної Шарлоттою і 2-річним Луї, вони залишаються в Анмер-Холі, який знаходиться приблизно в 19 км від Лондона. Заміський будинок був весільним подарунком герцогові і герцогині Кембриджським від королеви.

  • Раніше подруга принца Гаррі розповіла, що він ніколи не хотів королівського життя для свого сина Арчі. Він натякав на бажання розпрощатися з королівською родиною задовго до Мегзіта.
  • 5 квітня королева Єлизавета II виступила з історичним телезверненням про епідемію коронавірусу. За 68 років на троні вона виступала в подібному форматі всього 5 разів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях