Лайм

Кажуть, Євген Кошовий зважився на операцію на обличчі - вся справа у новому фото "кварталівця"

Сам комік ситуацію не коментує, і є підстави вважати, що це лише черговий жарт

Українські ЗМІ заговорили про те, що актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий раптом зважився на ринопластику - хірургічну корекцію носа, і готується після карантину вийти на публіку "іншою людиною".

Причиною поширення чуток стало свіже фото гумориста в його Інстаграм-сторіз. На ньому Кошовий зображений в медичній шапочці, а його ніс закритий бинтом і пластирами. "Вирішив зробити ринопластику до закінчення карантину. Вийду на вулицю іншою людиною", - написав він у своєму пості.

Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi

Через якийсь час фото зникло і більше цю ситуацію "кварталівець" не коментував. Чи справді Кошовий зважився на операцію, не відомо. Але ймовірність того, що це може бути лише черговий жарт, вказують щонайменше два нюанси. По-перше, в Україні зараз карантин. Спонукати коміка на термінову операцію могли хіба що ускладнення, про які він не згадував раніше. По-друге, всім фоловерам Кошового добре відомо, що він - великий любитель пожартувати у схожому стилі.

  • 7 квітня Євгену Кошовому виповнилося 37 років. Згадуємо кумедну історію, як іменинник "Кварталу 95" назавжди втратив волосся.
  • Сергій Притула зазначив, що за час президентства Володимир Зеленський помітно набрав ваги. На думку ведучого, в цьому криється хороший знак.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях