Лайм

Леонардо ДіКапріо та Роберт Де Ніро запустили новий челендж - кращий зніметься з ними в кіно

Приз марафону - один знімальний день на майданчику Мартіна Скорсезе

Актори Леонардо ДіКапріо та Роберт Де Ніро запустили благодійний челлендж #AllinChallenge, закликавши американців надавати допомогу малозабезпеченим співгромадянам у дні карантину - допомагати їм продуктами та необхідними засобами захисту.

У своєму спільному відеозверненні в Інстаграм актори розповіли про правила: для участі у челленджі необхідно просто зробити пожертвування. При цьому найщедрішого учасника марафону чекає дуже привабливий приз - епізодична роль в новому фільмі Мартіна Скорсезе "Вбивці квіткового Місяця". У ньому ДіКапріо та Де Ніро грають головні ролі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

"Якщо ви колись замислювалися як це - працювати з великим Скорсезе, Робертом Де Ніро і мною, це ваш шанс, - зазначив на відео ДіКапріо. - Ми хочемо запропонувати вам невелику роль, можливість провести один день на знімальному майданчику з нами і відвідати світову прем'єру".

Примітно, що до челленджа вже приєдналися й інші голлівудські зірки. У їх числі співаки Джастін Бібер та Джастін Тімберлейк, актор Меттью Макконахі та інші.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

У свою чергу, Макконахі в якості призу пропонує фоловерам унікальну можливість приєднатися до його родини та друзів на футбольному матчі Техаського університету, Тімберлейк - можливість пограти в гольф і повечеряти з ним і актором Біллом Мюрреєм на одному з пляжів Каліфорнії.

  • Актор Том Хенкс і його дружина Ріта Вілсон пожертвували кров для розробки вакцини від коронавіруса. Антитіла до Covid-19 можуть стати основою для ефективної вакцини.
  • Актор "Гри престолів" вилікувався від коронавіруса і розповів про свій стан. На лікування 41-річному Крістоферу Хівью і його дружині знадобився місяць.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях