Лайм

Самоізоляція - не перешкода для мистецтва: Катя Осадча знялася у своїй першій онлайн-фотосесії

Кілька кадрів ведуча опублікувала в Інстаграм

Київський фотограф Катерина Кондратьєва вирішила не припиняти працювати під час епідемії коронавірусу, а освоїти новий жанр фотографії. Дівчина почала робити серії портретів на веб-камеру. Героями її історій стають багато українських зірок, в тому числі й Катя Осадча.

Кілька "карантинних" кадрів телеведуча опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Як зізналася ведуча "Світського життя", для неї це був перший досвід подібної зйомки.

Фото: instagram.com/kosadcha

"На карантині я намагаюся встигнути більше, ніж у звичайний час, ніби щось підганяє.. читати, грати, вчитися, дивитися, працювати, все треба встигнути. А особливо пишаюся людьми, які незважаючи на карантин продовжують свою справу, так Катерина Кондратьєва фотографує онлайн і ось що вийшло з нашого експерименту", - написала Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Телеведуча додала, що особисто не знайома з фотографом, але дуже щаслива від того, що їй вдалося з нею попрацювати.

"Радію, коли в житті є те, що ніколи з тобою не траплялося, так ось з фотосесією онлайн", - зазначила Катерина.

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

  • Раніше американська супермодель Белла Хадід, яка була названа найкрасивішою жінкою на Землі, взяла участь у фотосесії для італійської версії журналу Vogue. Знімки були зроблені вдома за допомогою програми FaceTime.
  • Читайте також на theLime, як чоловік Катерини Кухар на час карантину став колористом. За допомогою beauty-box і під Skype-керівництвом професіонала Олександр Стоянов перефарбував дружину майже в блонд.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях