Лайм

Дочка Брюса Вілліса пояснила, чому батько проводить карантин з Демі Мур, а не з дружиною

Розмови про розлад у родині 65-річного актора виявилися перебільшенням

Брюс Вілліс проводить карантин з колишньою Демі Мур і трьома дорослими доньками, поки його дружина Емма Хемінг і дві молодші дівчинки Мейбл і Евелін живуть окремо. Причину такого сімейного поділу в подкасті Dopey пояснила 28-річна Скаут Вілліс.

Фото: instagram.com/buuski/

"Моя мачуха повинна була приїхати сюди з молодшими сестрами, але моя молодша сестра Евелін, якій зараз 6 років, знайшла в парку голку, спробувала засунути її в свій черевик і проткнула ногу. Тому моя мачуха мала залишитися в Лос-Анджелесі в очікуванні результатів її обстеження, мій батько приїхав сюди [в Айдахо], а потім подорожувати стало неможливо, і мачуха залишилася в Лос-Анджелесі з молодшими сестрами", - сказала Скаут.

Зараз сім'я ізолювалася в містечку Хейлі, де Скаут, її сестри Румер і Таллула жили разом з батьками до їхнього розлучення в 2000 році.

"Було кумедно побачити обох моїх батьків в будинку, де нас виховали, це було дуже мило, - зізналася Скаут. - Вони обидва такі розумні, чудові батьки 90-х років, які вирішили ростити своїх дітей в маленькому містечку, а не в Лос- Анджелесі. Це чудова можливість приділити родині стільки часу і тусуватися з ними".

  • Арнольда Шварценеггера розкритикували за фото на пляжі під час карантину. Актор відправився на велопрогулянку, розсердивши фанатів.
  • Карантин - найкращий час познайомити світ зі своїми улюбленцями. Так, Демі Мур з чихуахуа на голові розвеселила соцмережі, а Шварценеггер з осликом зіграли в шахи

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.