Лайм

Злата Огнєвіч представила дуже особисту пісню - слухаємо трек "Беги"

Автором слів та музики виступила сама співачка

Українська співачка Злата Огнєвіч презентувала авторську пісню "Беги" - другий трек з серії "Історії мого кохання". Ця лірична композиція про рух далі, про те, як підніматися, як знову йти до своєї мрії і бути краще.

Прем'єра синглу відбулася в п'ятницю, 24 квітня, на YouTube-каналі виконавиці. "Це друга історія мого кохання. Найтрепетніша та особиста", - прокоментувала співачка.

Злата також анонсувала вихід кліпу на цю пісню. Нове відео Огнєвіч побачить світ вже дуже скоро - 30 квітня.

Шанувальники вже встигли оцінити нову пісню свого кумира і написали, що вона вразила їх до глибини душі. Вони подякували артистку за щирість і чесну історію.

"Як завжди, в саме серце!", "Дуже красиво! Дякую за душевність і щирість!", "Дуже красива пісня! Злата, дякую, що ділишся з нами таким особистим в своїх піснях", "Дуже зворушливо, ніжно і проникливо" , - пишуть фанати в коментарях під роликом.

  • Перша пісня з серії "Історії мого кохання" - "Ти обіцяв". Автором слів виступив лідер гурту "Бомбокс" Андрій Хливнюк, а музику написала сама виконавиця.
  • У минулому році Злата Огневич вперше розповіла про переслідування агресивного шанувальника. Через рік виконавиця розкрила подробиці цієї неприємної історії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.