Лайм

Хлопчика дражнили в школі "коронавірусом" через його ім'я - його підтримав Том Хенкс крутим подарунком

Тепер у Корони є чудовий зірковий друг

8-річний хлопчик з Австралії на ім'я Корона написав листа Тому Хенксу, в якому поскаржився, що в школі його дражнять "коронавірусом". Також дитина поцікавився про самопочуття актора і його дружини, які недавно перехворіли Covid-19.

Милу історію розповів місцевий телеканал 7 News. Хлопчик дізнався з новин, що зірка Голівуду заразився вірусом і вирішив особисто запитати про здоров'я актора, написавши йому листа. Дитина також розповіла, що любить своє ім'я, але з тих пір як почалася пандемія, його ображають і дражнять, через що він дуже засмучується.

Фото: instagram.com/tomhanks

Том Хенкс розчулився і написав хлопчикові відповідь: "Дорогий друже Корона.Твій лист дуже порадував нас з дружиною. Дякуєм за те, що ти такий хороший друг - друзі підтримують один одного у важку хвилину. Я бачив тебе по телевізору, і хоча я вже повернувся додому в США і видужав, від твого листа мені стало краще".

Фото: 7NEWS

Актор додав, що хлопчик - єдина людина з ім'ям Корона, яку він знає. Щоб підтримати свого маленького друга Хенкс подарував йому свою друкарську машинку фірми Corona ("Корона").

Фото: instagram.com/tomhanks

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях