Лайм

У США помер актор українського походження, який зіграв в "Забороненій зоні"

На момент смерті артисту було 52 роки

У США на 53-му році життя помер американський актор українського походження Дмитро Дьяченко. Він був знайдений мертвим у себе вдома в місті Дейтона-Біч у середу, 22 квітня.

Про це повідомляє TMZ з посиланням на брата актора. За його словами, Дмитро кілька днів не виходив на зв'язок, після чого було прийнято рішення викликати поліцію. В результаті правоохоронці виявили тіло артиста.

Фото: Getty Images

За даними видання, смерть Дьяченко не пов'язана з коронавірусом, також виключаються насильницькі дії і самогубство. Точну причину смерті встановить судмедекспертиза.

Дмитро Дьяченко народився в Сан-Франциско (штат Каліфорнія), в сім'ї українського емігранта і американки. У кіно почав зніматися в 1997 році. Фільмографія актора налічує понад чотири десятки фільмів та серіалів, серед яких "Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа", "Кістки", "Солдат Джейн".

Найбільшу популярність Дьяченко отримав завдяки ролі у фільмі американського режисера Бредлі Паркера "Заборонена зона" (інша назва - "Щоденники Чорнобиля"), події якого розгортаються в Прип'яті через багато років після катастрофи.

Скріншот з фільму "Заборонена зона"

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.