Лайм

Катя Осадчая и Юрий Горбунов показали, как поддерживают форму на карантине

Телеведучі захопилися бадмінтоном і планкою

Спортзали закриті, пробіжки в парках під забороною, але стежити за фігурою потрібно, і українські зірки розповідають, як їм вдається підтримувати форму на карантині. Тепер ми знаємо, що подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов роблять це по різному.

"Наша нова розвага на карантині - бадмінтон, - написала Осадча, позуючи у дворі з ракеткою. - Півгодинне азартне кардіо з бігом, стрибками і нахилами забезпечене".

Фото: instagram.com/kosadcha/

Фото: instagram.com/kosadcha/

Горбунов, схоже, більше довіряє статичним вправам. "І так тримайте планку хвилину або дві. Важко, але дієво", - підписав телеведучий знімок, на якому виконує планку з віджиманням.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

"Планка взагалі дієва вправа, але починати з хвилини - це занадто", - пишуть шанувальники пари. - "Теж люблю бадмінтон, але з таким вітром, як у нас, поки що грати неможливо", "Територія супер у вас", "Теж на балконі граю".

  • Раніше Катя Осадча зачарувала фанатів домашньою фотосесією в сукні з магноліями. Телеведуча знайшла чудовий привід святково вбратися
  • Арнольд Шварценеггер, в свою чергу, показав, як тренуватися вдома під час карантину. Вправи для всіх груп м'язів за програмою Арні підходять для людей з різною фізичною підготовкою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.