Лайм

Справжній принц: фанатки не впізнали Олега Винника на архівних фото

На карантині співак перебирає старі фото і ділиться ними з шанувальниками

На початку 2000-х років Олег Винник жив і працював в Німеччині, виступаючи в мюзиклах. Майже 10 років його життя пройшли на театральній сцені, і тепер 46-річний співак ділиться з фанатами архівними фотографіями своїх перевтілень.

"Знайшов для вас ще архівних знімків. "Собор Паризької богоматері". На першому фото - в ролі [капітана королівських стрільців] Феба, на другому - [ватажка паризьких жебраків] Клопена", - підписав Винник дві фотографії 2001 року.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk/

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk/

Фанатки співака прийшли в захват від образу коханого Есмеральди красеня-Феба, а ось під гримом Клопена вони свого кумира не впізнали.

"Я спочатку подумала, що це портрет", "На другому фото вас не впізнати, але дуже прикольний образ", "Справжній лицар. Тільки білого коня не вистачає. Усі дами будуть в захваті!" "Ну просто чарівний принц, тільки в сто разів красивіший".

Раніше Винник показував фоловерам фото в образі Жана Вальжана з мюзиклі "Знедолені" за романом Гюго. "На фото мені 30 років, а моєму героєві - 80", - похвалився співак.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk/

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk/

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk/

  • Раніше Олег Винник незвично переспівав хіт "Шльопки". Співак записав рок-версію, яка дуже здивувала Олю Полякову
  • Шанувальники мали змогу почути спільне виконання Олега Винника та Олександра Пономарьова. Чоловічий дует розбавила Таюне - бек-вокалістка Винника.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки