Лайм

Вона не сказала нічого кримінального: доктор Комаровський заступився за Регіну Тодоренко

Відомий педіатр пообіцяв у всьому підтримувати телеведучу

Серед захисників Регіни Тодоренко, яка втратила рекламні контракти і звання "Жінка року" через скандалні слова про домашнє насильство, з'явилося ще одне гучне ім'я. На її бік встав педіатр Євген Комаровський, назвавши її критиків "злими мережевими хом'яками".

Фото: facebook.com/uakomar і instagram.com/reginatodorenko

"Я дуже-дуже добре знаю, що це таке - інтернет-цькування. Знаю на власному досвіді, хоча не можу назвати цей досвід гірким, - написав Комаровський. - Великі мережеві експерти регулярно вчать мене як правильно любити батьківщину, якою мовою розмовляти, кому можна і кому не можна читати лекції про здоров'я дітей. Тисячі "яжматерів" епізодично об'єднуються в агресивні натовпи і з криками "що може знати Комаровський про грудне вигодовування, якщо у нього немає грудей" відстоюють своє право цілодобово годувати грудьми як мінімум до 3-х років, спати з дитиною, а не з чоловіком, народжувати, не виходячи з дому, парити ноги, жерти фуфломіціни, хворіти на кір і коклюш".

Регіну Тодоренко Комаровський назвав "легкою, світлою, доброю людиною", успіх якої став предметом заздрості і зловтіхи. Педіатр вважає, що на питання про те, хто винен в домашньому насильстві, може не бути однозначної відповіді: "проблема повинна розглядатися з різних сторін, може мати різні варіанти вирішення. На докладні розбори як правило немає часу, тут же з'являються нові питання... Як наслідок - завжди можна причепитися, звинуватити в поверхневості, додумати те, чого і близько в голові не було... було б бажання".

Комаровський вважає, що Тодоренко не сказала нічого кримінального, а найнеприємнішим в цьому скандалі назвав не реакцію натовпу, а дії "гламурних видавництв і рекламодавців", які готові "влитися в натовп, щоб боронь боже не позбутися доходів".

"Ви уклали контракт і вам, за великим рахунком, на людину вже вибачте насрати, аби мережеві експерти були задоволені. І як все швидко вирішуєте! - заявив Комаровський. - Досвід предків одразу видно! У роки репресій перед тим, як оголосити ворогом народу, насамперед з партії виключали - за кілька годин. Щоб твоя злочинна тінь не падала на велику партію Леніна-Сталіна! Це ж треба, Тодоренко, якій злісні мережеві хом'яки приписали всі гріхи людства, може кинути тінь аж на Johnson & Johnson!"

Педіатр порадив Тодоренко припинити істерити і виправдовуватися, а також пообіцяв у всьому її підтримувати. "Регіна! У всіх своїх проектах можеш на мене розраховувати. Обіцяю інтерв'ю про способи боротьби з "мережевими експертами". Тримайся, дівчинко. Хороших людей багато, це правда, але зараз ти можеш в цьому засумніватися. Але це правда", - підсумував він.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях