Лайм

Приревнував сильно: Аліна Гросу розповіла про сварку з коханим перед весіллям

Співачка пригадала непростий період

Співачка і починаюча акторка Аліна Гросу вийшла заміж за свого коханого Олександра в червні минулого року. Але, виявляється, весілля могло і не бути. За словами дівчини, в їхньому житті був момент, коли вони серйозно посварилися і навіть розійшлися.

Про це виконавиця розповіла в програмі "Зірковий шлях". "Був якись такий час - я думала, що, можливо, це не мої стоснуки, не наші. Коли ти на якомусь роздоріжжі. Було якось сумно, здавалося, що почуття зникли, що він мене не так любить, не так приділяє мені час. І до мене стали залицятися інші хлопці. Він приревнував сильно, і так ми посварилися. Провели півтори місяці порізно", - поділилася Гросу.

Фото: instagram.com/alina_grosu

Потім Аліна запропонувала Олександрові бути просто друзями, але хлопець хотів більшого.

"Я з тих людей, які не можуть не дружити. Тому на примирення пішла швидше я. Він привітав мене з днем народження, а я запропонувала зустрітися і нормально поговорити. Мовляв, давай будемо дружити. А він не захотів, сказав, що дружити з мною не буде, тільки стосунки. Він мною тоді маніпулював, розумів, що був мені важливий і я в будь-якому випадку захочу бути з ним", - розповіла співачка.

  • Нагадаємо, що Аліна Гросу і Олександр узаконили стосунки в червні 2019 року. На початку місяця закохані розписалися в Москві, а 23 числа відсвяткували пишне весілля в Італії. Торжество відбулося в Вероні, де пара орендувала розкішну заміську віллу.
  • Розкішне весілля в Італії обійшлася в 100 тисяч євро (2,8 млн гривень). Всі витрати на себе взяли батьки співачки, в той час як сім'я нареченого подарувала молодятам простору квартиру.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях