Лайм

З дітьми і собакою: Світлана Лобода показала свій ранок на карантині

Обличчя молодшої дочки співачка як і раніше приховує

Співачка і мама двох дітей Світлана Лобода опублікувала в своєму Instagram домашнє відео, на якому показала, як починається її день в режимі ізоляції.

На кадрах ролика видно, що "карантинний" ранок артистки проходить з чашкою кави і в обіймах дочок - 9-річної Єви і Тільди, якій наступного місяця виповниться 2 роки. "Найдобріший ранок малишки LO", - прокоментувала відео зірка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від LOBODA (@lobodaofficial)

Обличчя молодшої дочки співачка як і раніше не показує, а ось Єву дозволила шанувальникам розгледіти дуже добре. У кадрі також можна помітити домашнього улюбленця Лободи.

Нагадаємо, що Світлана Лобода приховує не тільки обличчя Тільди, але й не називає ім'я батька дівчинки. Офіційно співачка не заміжня, а в пресі як і раніше гуляють лише чутки про те, що батьком дівчинки міг бути лідер німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн. Сама артистка особисте життя не коментує.

  • Світлана Лобода знову подумує про поповнення в родині. Зокрема, співачка не проти народити в майбутньому хлопчика. Можливо, і не одного.
  • Раніше Світлана Лобода відсвяткувала день народження. Своє 37-річчя артистка зустріла в компанії близьких друзів, серед яких був і соліст німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.