Лайм

Освоїла нову професію: Ірина Федишин на карантіні підстрігла чоловіка

Віталій Човник попросив дружину розібратися з відрослими під час карантину волоссям

Закриті перукарні на карантині багатьох змусили взятися за ножиці і машинки для стрижки, і українські знаменитості - не виняток. Про свої навички цирульника в Instagram розповіла співачка Ірина Федишин.

"Сьогодні чоловік попросив, щоб я його підстригли. А я цього ніколи не робила. Тепер освоїла нову професію на карантині. Як вам результат?" - написала виконавиця хіта "Долоньки". На її фото Віталій Човник позує із задоволеною посмішкою і вистриженими скронями.

Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Шанувальникам співачки її перукарні навички сподобалися: "Зараз цим займаються всі жінки", - пишуть в коментарях. - "Як перукар скажу, що здібності у вас є", "Талановита людина талановита в усьому".

Також Федишин, яка під час карантину живе у Львові з чоловіком і дітьми, поділилася кумедним відео, на якому радить батькам вчити з дітьми таблицю множення за допомогою веселої пісеньки.

"У нас теж багато часу йде на навчання. Зараз вчимо табличку множення. Вчимо різними методами. Почали вже й співати, щоб швидше запам'ятати. Скажу вам, що досить дієвий спосіб", - написала співачка мама двох сини.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Федишин