Лайм

Брітні Спірс на карантині схудла від туги за бойфрендом: фото

Співачка поділилася несподіваним рецептом схуднення

Брітні Спірс не пощастило: довгий карантин вона проводить далеко від свого хлопця Сема Асгарі. 38-річна поп-зірка поскаржилася шанувальникам, що вона так сумує за 26-річним фітнес-тренером, що втратила вагу.

"Я перебуваю на карантині з тих пір, як повернулася з Луїзіани кілька тижнів тому... так що, по суті, я не бачила свого хлопця Сема Асгарі цілу вічність! - написала співачка у Instagram. - Я дійсно схудла через те, що сумувала за ним... тепер жодні мої штани і шорти не підходять! Ось, що може статися, якщо сумуєш за кимось".

Брітні Спірс до і після "туги за бойфренду" Фото: instagram.com/britneyspears/

"Я набрав достатньо ваги для нас двох, мала", - пожартував у неї в коментарях Олімпійський чемпіон і актор серіалу "Американська історія" жахів Гус Кенворті.

Асгарі, з яким Спірс зустрічається з 2017 року, на її ніжні послання в соцмережах не відреагував. Пізніше Брітні поділилася, що, незважаючи на його відсутність, із задоволенням проводить час на самоті.

"Навіть не знаю, як висловити словами, яка я щаслива кожного дня насолоджуватися самотою в моєму прекрасному будинку. Це як сон", - написала Спірс.

Сем Асгарі Фото: instagram.com/samasghari/

  • Раніше Брітні Спірс здивувала соцмережі несподіваним компліментом колишньому хлопцеві. 20 років по тому Брітні раптово заговорила про розставання з Джастіном Тімберлейком
  • Дженніфер Лопес дала корисну пораду на час карантину. Зірка не розслабляється, щоб зберегти душевну рівновагу

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.