Лайм

Маша Єфросиніна поскаржилася на інтернет-аферу з її ім'ям

Телеведуча просить не вірити в рекламу засобів для схуднення від її імені

Маша Єфросиніна поскаржилася на шарлатанів, що продають препарати для схуднення від її імені. Телеведуча опублікувала в Інстаграм скріншот образливого фейка і попросила фоловерів не вірити подібній інформації.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"Навіть гублюся, з кого першого почати своє звернення - з тих людей, що цю хрінь поширюють, або ж з тих, хто на неї ведеться? - написала Єфросиніна. - Почну, мабуть, з перших... До них у мене коротко: ви, гади, будете горіти в пеклі - за те, що труїте і вбиваєте людей своїм хрінзназвідкивзятим гівнопорошком; і плювати, що ви підробляли ці картинки під мій акаунт - вам це не допоможе, як не допомогло всім численним шарлатанам, що вже багато років приклеюють "моє обличчя" на всі свої шлак-препарати для схуднення!"

Потім телеведуча звернулася до фанатів, які запитують у неї, як приймати ці препарати.

"Ви серйозно? Ну, правда... От давайте зараз, відкрийте будь-який з моїх постів - я ось так пишу? Я ось так висловлююся про людей, проблеми яких мені відомі краще, ніж тим, хто ці статті дряпає? Я, людина, яка перемогла багато років тому зайву вагу, зайнявшись ВИКЛЮЧНО СВОЇМ ЗДОРОВ'Я, хоч раз закликала вас ковтати лайно або порошки від якоїсь тітки Ані? - обурюється Єфросиніна. - Я, яка говорить: Не закладайте в себе НІЧОГО сумнівного походження, не займайтеся самолікуванням, звертайтеся тільки до лікарів у разі проблем з вагою: до ендокринологів, гінекологів і неврологів - можу все-таки викликати у вас віру в такі ось "порадки" в інтернеті?? Ну, чому ж, незважаючи на мільйон спростувань відомих людей подібних матеріалів в мережі, вам все одно легше вірити в чудо-зілля, ніж в один забір аналізу крові на гормони і біохімію і один прийом кваліфікованого фахівця?"

Також ведуча розповіла жахливу історію, що трапилася з її наївною фанаткою, яка повірила в таблетки для схуднення. "Що робити з тими, хто це проковтне? Два роки тому мені писала жінка, що її дочка-підліток лежала при смерті в реанімації. Дівчинка - моя підписниця, без відома мами з подружками таку хрінь замовили. А я ні слухом, ні духом взагалі. Як їх уберегти?" - журиться зірка.

У коментарях у Єфросиніної з'явився її колега Сергій Притула. Він розповів про те, як шахраї використовують його ім'я для наживи.

"Послухай, ну ти хоча б таблетки від глистів не рекламувала, вже за це аферистам потрібно спасибі сказати. А то у мене як не глисти, то простата. Чекаю, коли ж нарешті підуть в хід геморой і ерекція", - написав ведучий.

"Прямо ображаєш, як це глистів не рекламувала? Я кілька років тому була королевою глистів, і високоякісних - за версією продавців", - відповіла Маша.

  • Раніше Маша Єфросиніна здивувала зізнанням про розлучення з чоловіком. За 19 років знайомства і 17 років шлюбу в сім'ї Маші і Тимура Хромаєва було багато крутих поворотів
  • Також телеведуча розповіла про свою головну фобію. Єфросиніна не переносить комах, і це не просто страх, а панічна боязнь, яка запросто може привести до втрати свідомості.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.