Лайм

Том Круз і Ілон Маск збираються зняти бойовик в космосі

Якщо проект реалізують, він стане першим художнім фільмом, знятим поза Землею

Том Круз, Елон Маск, Space X і НАСА працюють над унікальним проектом, який стане першим художнім фільмом, знятим у космосі, повідомляє видання Deadline.

Кадр з фільму "Місія нездійсненна: Протокол Фантом"

Відомо, що амбітний проект не пов'язаний з франшизою "Місія нездійсненна", і в його розробці поки не бере участь жодна відома студія. При цьому кореспондент Deadline запевняє, що пригодницький бойовик "реальний" і знаходиться на ранньому етапі підготовки.

Том Круз часто піддає себе ризику на зйомках, самостійно готує і виконує каскадерські трюки. Знімаючись у фільмі "Місія нездійсненна: Наслідки" (2018), він зламав ногу, стрибаючи з одного даху на інший. Також він висів на вертольоті і літав в реактивному літаку в фільмі "Топган 2: Меверік". Він піднімався на хмарочос "Бурдж-Халіфа" в Дубаї і виконував трюки на 123 поверсі.

  • 4 травня Ілон Маск став батьком в шостий раз. Співачка Граймс народила хлопчика, і щасливий тато показав їх перше спільне фото.
  • Зйомки фільму "Місія нездійсненна 7" з Томом Крузом скасували через коронавірус в Італії. Бойовик повинні були знімати в Венеції, але в місті заборонили всі громадські заходи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях