Лайм

72-річний Арнольд Шварценеггер розсмішив соцмережі відео "приголомшливої" розтяжки

"Гнучкість так само важлива, як і м'язи", - заявив актор

Арнольд Шварценеггер продовжує веселити шанувальників на карантині. 72-річний актор, відомий своїм почуттям гумору, записав "навчальне відео" з розтяжкою, яке спочатку здивувало фанатів чудовою формою Арні, але закінчилося вельми несподіваним чином.

"Гнучкість так само важлива, як вправи з вагою, тому давайте почнемо, - каже Шварценеггер, сидячи на шпагаті на кухонному столі. - Підніміть руки і повільно нахиляйтеся в сторони". Після цього він раптово видихнув і відійшов від своїх фейкових ніг. "У будь-якому випадку, сьогодні я відчуваю себе дуже гнучким", - сказав актор.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Шанувальники зірки "Термінатора" залишилися в захваті від його спортивної підготовки.

"Дивовижна гнучкість", - пишуть вони. - "Хейтери кажуть, що це фейк!" "Від сміху пролив свій напій. Все одно ніхто не побачить мене в цій футболці".

  • Раніше Арнольд Шварценеггер показав, як тренуватися вдома під час карантину. За програмою Арні можуть займатися люди з різною фізичною підготовкою.
  • Тим часом справжні вправи на розтяжку показала українська гімнастка Ганна Різатдінова. Її тренування допоможуть найбільш затятим сісти на шпагат.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.