Лайм

Горбунов показав Осадчу в домашній обстановці і похвалився її кулінарними талантами: фото

Телеведуча приготувала на вечерю лазанью

Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов продовжують ділитися з шанувальниками своїми карантинними буднями. Цього разу ведучий показав, якою смакотою його балує дружина-телеведуча.

Шоумен опублікував в своєму Instagram знімок романтичної вечері при свічках, головним блюдом якого стала лазіння. "Хто ж таку смачну лазанью приготував? Моя кохана?", - інтригуюче підписав фото Горбунов.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Телеведуча позує в кадрі в повсякденній білій футболці. Її волосся прибране у хвіст, а на обличчі красується посмішка.

Сама ж Катя Осадча теж не залишила без уваги свої кулінарні здібності. Вона опублікувала в Instagram Stories схоже фото і написала: "Трохи вуглеводів".

Шанувальники пари похвалили кулінарні здібності телеведучої, зазначивши, що вечеря виглядає дуже апетитно. "Хороша господиня", "Дуже апетитно виглядає", "Молодець, апетитно", "Супер! Яка смачна вечерю", "Як в ресторані", - коментують дописувачі.

Фото: instagram.com/kosadcha

  • 6 травня о Юріїв день Катя Осадча привітала чоловіка з іменинами. Телеведуча опублікувала в Instagram ніжне фото, на якому обличчя до обличчя позує з кучерявим і щасливим Юрієм Горбуновим.
  • Також Катя Осадча зачарувала фанатів домашньої фотосесією у сукні з магноліями. Телеведуча знайшла чудовий привід святково вбратися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях