Лайм

Помер один з піонерів рок-н-ролу Літл Річард

На момент смерті музикантові було 87 років

У США помер співак, піаніст, композитор та один із засновників рок-н-ролу Річард Уен Пенніман, відомий як Літл Річард. На момент смерті музикантові було 87 років.

Про це повідомляє Rolling Stone з посиланням на його сина. Він розповів, що його знаменитий батько пішов з життя в суботу, 9 травня. А ось причину смерті розкривати не став.

Фото: Getty Images

Літл Річард був одним з піонерів рок-н-ролу. Всесвітню популярність він отримав в середині 50-х років завдяки таким хітам, як Tutti Frutti, Long Tall Sally, She's Got It, які згодом переспівали багато видатних музикантів, включаючи Елвіса Преслі та The Beatles.

У 1986 році композитор одним з перших був удостоєний членства в "Залі слави рок-н-ролу", а в 1993-му став лауреатом премії "Греммі" за життєві досягнення.

  • Раніше у віці 73 років помер один із засновників німецького гурту Kraftwerk Флоріан Шнайдер. Інформацію про смерть артиста французькому виданню Ouest France підтвердили його рідні.
  • На 57 році життя померла співачка Ніна Кірсо, солістка популярного гурту 90-х "Фрістайл". Інформацію про смерть артистки на особистій сторінці в Фейсбук підтвердили її сестра Алла і колега Лідія Тропман.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях