Лайм

Біллі Айліш на карантині переслідував одержимий фанат - довелося втрутитися поліції

Нав'язливий прихильник взяв в облогу будинок батьків співачки

Біллі Айліш хоче через суд заборонити нав'язливому прихильнику наближатися до неї та її батьків. 18-річна співачка стверджує, що 24-річний Пренелл Руссо переслідував її під час карантину, сидів на ґанку будинку її батьків і дивно поводився.

Фото: instagram.com/billieeilish/

За даними TMZ, 4 травня 24-річний Руссо вперше з'явився біля будинку батьків Айліш в Лос-Анджелесі. На питання, чи живе там юна зірка, батько Біллі відповів негативно. Руссо пішов, але повернувся о 9 годині вечора, сів на ганок і відмовився йти.

"Поки ми чекали охорону, містер Руссо залишився на нашому ганку, сів і почав читати книгу, періодично заводячи монологи. Мій батько неодноразово просив його піти, але він відмовлявся", - говориться в заяві Айліш.

За словами Біллі, Руссо приходив до будинку її батьків 7 разів. Чоловік двічі опинявся під вартою, але оскільки він не скоював насильницького злочину, в тюрму його ніколи не саджали. Слухання у справі призначено на 1 червня.

  • Раніше Біллі Айліш розповіла, чим займається на карантині. До появи непрошеного гостя співачка щиро насолоджувалася самоізоляцією в будинку батьків.
  • Український оркестр записав ефектний кавер на Біллі Айліш в режимі онлайн. У записі ролика взяли участь 25 музикантів з різних куточків України.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.