Лайм

Я намагалася втекти: українська супермодель розкрила подробиці шлюбу з чоловіком-тираном

Сніжана Онопко багато років жила в страху, але тепер має намір розлучитися

Українська топ-модель Сніжана Онопко, яка заявила про домашнє насильство, розкрила подробиці шлюбу з чоловіком-тираном. Супермодель вийшла заміж за донецького бізнесмена Миколу Щура у 2011 році. Через дев'ять років знаменитість приголомшила розповіддю про знущання чоловіка.

Так, в інтерв'ю "СтарХіту" Сніжана зізналася, що Микола став піднімати на неї руку відразу після весілля. Всі дев'ять років модель прощала чоловікові побої в надії, що той зміниться. А рік тому, за словами Онопко, почалася "цілковита деградація".

Фото: instagram.com/snejanaonopka15

"Рік тому чоловік вийшов з в'язниці - сидів за шахрайство. З тих пір у нього почалася цілковита деградація. До цього він бив мене протягом дев'яти років. Коли ми одружилися, я переїхала до нього. З цього моменту почалися побої. Людина била, після чого ставала на коліна, плакала, просила вибачення. Я прощала. Бувало таке, що я приходила в себе тільки через три дні після биття", - поділилася супермодель.

Микола Щур не гребував піднімати руку і на свою тещу. "Якось він звалив її на підлогу, став бити ногами. Потім розпорядився, щоб маму відвезли в лікарню і наказав їй нічого не розповідати, погрожував", - згадує Сніжана.

Сніжана Онопко з мамою Фото: instagram.com/snejanaonopka15

Після цього випадку Онопко не раз хотіла втекти, але зробити це їй не давала охорона, яка оточила їхній будинок.

"Мене ловили в шкарпетках взимку і приводили назад. Коля весь час погрожував тим, що у мене ніколи не буде сім'ї, якщо я піду. Це все чиста правда", - продовжила модель.

Нині Сніжана має намір розлучитися, проте чоловік не просто не згоден на розлучення, але і виступає з погрозами.

Сніжана Онопко та Микола Щур одружилися в листопаді 2011 року. З 2016-му році пара влаштувала собі ще одну весільну церемонію на Сейшелах.

Сніжана Онопко та Микола Щур Фото: instagram.com/snejanaonopka15

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також