Лайм

Катя Осадча з маленьким сином показала свій головний вид спорту

У погожі травневі дні телеведуча катається на велосипеді з дитячим причепом

Катя Осадча на карантині не сидить на місці: телеведуча досліджує околиці на велосипеді, катаючи за собою 3-річного сина Івана. "Мій головний вид спорту. Кручу педалі з навантаженням", - написала вона, опублікувавши в Інстаграм щасливе фото на тлі озера.

Фото: instagram.com/kosadcha

Велосипед з причепом для дитини викликав у шанувальників Каті справжнє захоплення. "Ці штуки для дітей дуже круті! В Європі дітей різного віку часто вигулюють в парках і зоопарках саме в такому транспорті", - пишуть в коментарях. - "Катя, ви голландка на цьому фото. Дитина на велосипеді - це типова картина в Нідерландах".

Раніше телеведуча поділилася з фанатами яскравими фото з пікніка, який провела з чоловіком Юрієм Горбуновим та маленьким сином. "Продовжуємо досліджувати околиці. Сьогодні пікнік в десяти хвилинах від будинку. Але який краєвид!" - написала вона.

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

  • Горбунов показав Осадчу в домашній обстановці і похвалився її кулінарними талантами. Телеведуча приготувала на вечерю лазанью.
  • 6 травня о Юріїв день Катя Осадча привітала чоловіка з іменинами. Телеведуча опублікувала в Instagram ніжне фото, на якому лицем до лиця позує з кучерявим і щасливим Юрієм Горбуновим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.