Лайм

Надя Дорофєєва розповіла, як карантин відбився на їх з чоловіком стосунках і відповіла на чутки про вагітність

Зіркова пара дала спільне інтерв'ю

Зіркове подружжя Надя Дорофєєва та Володимир Дантес стали героями нового випуску проекту "Люди кажуть", в якому засновник російського видання Peopletalk Лаура Джугелія бере інтерв'ю у зірок.

Артисти розповіли, чим займаються вдома на карантині і як вплинула самоізоляція на їх стосунки. "Я на карантині зробила висновок, що чим довше ми з Вовою разом, тим краще у нас стосунки, - говорить Дорофєєва. - Здавалося б, уже можна було б повбивати один одного, але у нас це працює навпаки".

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Співачка також згадала моменти, коли вони не бачилися місяцями і тоді після тривалих розлук Надя навіть соромилася чоловіка.

"Коли ми зустрічалися - я його соромилася. У нього з'являлися нові звички, ми довго притиралися один до одного. А коли ми багато часу разом, ось як зараз, взагалі супер класно. Ми за весь карантин посварилися всього лише один раз. Та й через якусь фігню", - поділилася артистка.

Подружжя також розповіли, що на карантині почали приймати ванну, багато їсти, а домашні білі футболки змінили на стильний одяг.

"Дім - це іноді, як поїзд у відчутті дітей, народжених в СРСР. Ти туди приходиш в зручному одязі. Але з часом ми почали вбиратися, влаштовуючи таким чином свято собі", - сказав Дантес.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

В ході бесіди Надя також прокоментувала чутки про її вагітність, які стали з'являтися після розпаду гурту "Время и Стекло".

"Ні, я не вагітна. Можу навіть показати живіт... Думаю, що коли це станеться, ми все одно будемо приховувати, але це не зараз", - заявила Дорофєєва.

  • 21 квітня Надя Дорофєєва відзначила ювілей - співачці виповнилося 30 років. Святкування дня народження випало на період карантину, тому свято пройшло вдома в колі її "карантинної сім'ї".
  • Гурт "Время и Стекло", заснований у 2010-му році, проведе свій прощальний тур. Учасники колективу - Надя Дорофєєва та Позитив - продовжать свої кар'єри вже порізно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях