Лайм

Святославу Вакарчуку - 45: як лідер "Океану Ельзи" виглядав в дитинстві

Музикант показав своє дитяче фото

14 травня свій 45-й день народження відзначає український музикант і політик Святослав Вакарчук. З нагоди свята лідер гурту "Океан Ельзи" показав, яким усміхненим малюком він був в дитинстві.

Іменинник опублікував на особистій сторінці в Instagram колаж з двох чорно-білих знімків. На першому фото Святослав зображений в дитинстві, на другому - за часів своєї популярності. На обох фотографіях Вакарчук посміхається.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Час іде, настрій і ставлення до життя залишаються!", - підписав фото музикант.

Вакарчука вітають шанувальники і колеги, в тому числі й учасники гурту "Океан Ельзи". "Емоція. Віддача. Баланс. Гармонія. І музика, як частина ДНК. З днем народження, Слава", - написали музиканти на офіційній сторінці колективу у Facebook.

  • 8 травня український репер та продюсер Потап (Олексій Потапенко) відзначив свій 39-й день народження. Настя Каменських влаштувала коханому чоловікові сюрприз, організувавши вечірку в стилі диско.
  • Декількома днями раніше свій 33-й день народження відсвяткувала і Настя Каменських. Цей день співачка провела вдома, оскільки в країні триває карантин. Кілька знімків з домашнього святкування NK опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях