Лайм

Дядя Жора розповів, як відновлюється після інсульту

Шоумен знаходиться на домашньому лікуванні

Український комік та телеведучий Дядя Жора (Вадим Мічковський) переніс інсульт. 44-річний шоумен провів у лікарні більше тижня, а тепер виконує рекомендації лікарів у себе вдома.

Після виписки з лікарняного закладу гуморист дав інтерв'ю "КП" в Україні ", де розповів про своє самопочуття і як відновлюється після хвороби.

Дядя Жора в лікарні Фото: instagram.com/dyadya_jora

"Уже краще, ніж було. Зараз у мене зміна режиму з лікарняного на домашній. Ще потрібно дотримуватися правил. А так в цілому все нормально", - говорить Мічковський.

Наразі шоумену показаний спокій, прогулянки на свіжому повітрі і ніяких важких фізичних навантажень.

"Наразі поки можна просто ходити, я ж лежав тиждень під крапельницею. Організм ослаблений, треба поетапно виконувати рекомендації. Не хочу переказувати лікарняний лист. Відразу тягати штангу ніхто не дозволяє", - розповів Дядя Жора.

Шоумен зазначив, що після інсульту у нього відбулася переоцінка цінностей. Якщо раніше він хотів зробити все і відразу, що тепер буде менше працювати, а більше часу приділяти собі і своїй родині.

"Хочеш не хочеш, але повністю йде переоцінка всього. Починаєш цінувати маленькі моменти. Як то кажуть, хто зрозумів життя - той далі не поспішає. А у мене був поспіх - встигнути все і відразу. Зараз я націлений менше працювати - більше відпочивати", - сказав Вадим.

Дядя Жора з сім'єю Фото: instagram.com/dyadya_jora

  • Нагадаємо, що на початку травня Дядя Жора відчув нездужання: стало двоїтися в очах і почався сильний головний біль. Він звернувся до лікарні, де йому діагностували інсульт. Діагноз став повною несподіванкою, як для самого Мічковського, так і для його рідних.
  • Дядя Жора провів в стаціонарі більше тижня, а 13 травня дружина шоумена забрала його додому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях